Contactează-mă acum la 0733 223 442

CUM TE AJUTĂ LIFE COACHINGUL

Life coachingul este o metodă prin care beneficiezi de suportul, susținerea și instrumentele necesare din partea unui coach pentru a face față cu brio tuturor provocărilor pe care le întâmpini.

Fiecare ședință are durata de o oră.

10 ședințe sunt suficiente pentru a-ți îndeplini obiectivele.

Cum te ajută life coachingul

Ritmul alert în care trăim, presiunea constantă de la job, din partea familiei, standardele în continuă schimbare ale societății, convingerile limitative inoculate încă de la vârste fragede de părinți, bunici și poate chiar prieteni ne transformă în ființe nesigure pe noi înșine, care nu își conștientizează potențialul și care ajung să se simtă pierdute.

În perioade ca aceasta pe care o traversăm acum, generată de pandemie, e cu atât mai dificil să îmbunătățim calitatea vieții prin noi înșine, fără ajutor, pentru că nivelul de stres e ridicat și suntem în permanență înconjurați de emoții și gânduri negative.

Petru că lucrurile se întâmplă atât de repede și viețile noastre sunt agitate, ajungem să ne simțim dezorientați, pierduți, avem dificultăți în a ne găsi menirea, a ne simți împăcați cu noi înșine și a ne urma visurile.

Inclusiv cei dragi sunt preocupați cu propriile probleme pentru a ne oferi susținerea de care avem nevoie și astfel renunțăm înainte să începem, suntem nefericiți, cădem pradă obiceiurilor nesănătoase și trăim doar cu dorințe, fără un plan concret pentru a le îndeplini.

Un life coach:

  • îți oferă o nouă perspectivă, 
  • te ajută să treci la fapte, nu doar să te mulțumești cu vorbe,
  • îți arată cum să creezi un plan structurat, bine pus la punct, de acțiune,
  • împărtășește din experiența și cunoștințele sale,
  • te susține să îți depășești convingerile limitative,
  • te învață să combați gândurile negative,
  • te ajută să crești stima de sine și încrederea în tine,
  • te ghidează să îți descoperi potențialul.
1 +
Vieti Transformate
1 +
Cursuri și Workshopuri Finalizate
1 +
Ani de experienta

Ce spun cei cu care am lucrat

”Nu credeam niciodată că voi fi din nou fericită”

Până să lucrez cu Alina, ajunsesem într-un punct atât de jos, încât nu credeam niciodată că voi fi din nou fericită. După doar câteva ședințe de coaching, viața mea deja se schimbase. Acum, pot spune că mă bucur din nou de fiecare clipă și sunt pe drumul spre a-mi îndeplini cele mai mari obiective.

”Am descoperit cât de multe poți face cu atitudinea potrivită”

Mereu am crezut că nu sunt suficient de bun, că doar ceilalți pot reuși tot ce își doresc, nu și eu. Pas cu pas, am înțeles însă că totul depinde de mine, am descoperit cât de multe poți face cu atitudinea potrivită și că, dacă folosesc corect resursele pe care le am, pot ajunge exact acolo unde îmi doresc.

”În sfârșit mă bucur de viața în 2, așa cum doar visam înainte”

Una dintre cele mai mari probleme cu care m-am confruntat în toată viața mea de adult a fost că nu puteam avea o relație fericită. Dimpotrivă, mergeam din eșec în eșec. Doar când am reușit să îmi dau seama de calitățile mele și ce pot îmbunătăți în continuare am reușit să mă simt fericită alături de partenerul meu. În sfârșit, mă bucur de viața în 2, așa cum doar visam înainte.

Testimoniale

Sper că și tu ești foarte bine, mă gândesc de multe ori la ține, ești impulsul meu în schimbarea mea. Ești "secretul" reușitei mele. Voi reuși!

Ana D.
Fac 40 de ani. Vreau cât trăiesc, să am zile frumoase în corp sănătos și frumos. Lumea crede că eu radiez... că am iubit, că sunt iubita. Dar secretul meu ești tu...

Magdalena M.
Mă ajuți foarte mult, să știi că după discuția cu ține, ai văzut că sunt foarte ok, am o stare bună. Și ești mentorul meu. Îți mulțumesc, chiar sunt deja victorioasă.
Eva M.

Descoperă beneficiile coachingului

Creșterea încrederii în sine

Descoperirea potențialului

Accelerarea rezultatelor

Atingerea echilibrului interior

Atingerea obiectivelor

Gestionarea emoțiilor negative

Creșterea stimei de sine

Împlinire

Atinge-ți fiecare obiectiv, indiferent de cât de mare ar fi

Identificarea nevoilor

Setarea corectă a obiectivelor

Identificarea resurselor

Stabilirea planului de acțiune

Monitorizare constantă

Feedback constructiv

Consultanță personalizată

Autocunoaștere

Determinare

Evoluție

Productivitate

Depășirea obstacolelor

Cum funcționează coachingul 1 la 1

Una dintre marile probleme cu care ne confruntăm mulți este că întâmpinăm dificultăți în a trece la acțiune. Cu cât așteptăm mai mult, cu atât ne vom simți mai lipsiți de motivație, mai descurajați și nemulțumiți cu locul în care ne aflăm.

Life coaching personalizat

Lucrând împreună, te voi ghida pas cu pas de la dorință sau nevoie la stabilirea corectă a obiectivelor și, mai departe, la elaborarea și aplicarea planului de acțiune care îți va aduce rezultatele dorite.

Pregatit sa-ti schimbi viata?

Decide-te că îți dorești o schimbare
Totul începe cu tine, așa că primul pas este să decizi că îți dorești să fii în alt loc decât unde te afli acum, că viața ta ai vrea să arate diferit.
1
Programează o ședință
Odată ce ai decis că îți dorești altceva, nu rămâne decât să ne cunoaștem și să trecem la acțiune!
2
Demonstrează că îți dorești cu adevărat
În orice proces de coaching, tu ai responsabilitatea rezultatelor – trebuie să rămâi determinat în tot procesul pentru a ajunge acolo unde îți dorești.
3
Bucură-te de schimbare
După ce ai pus în practică tot ceea ce am stabilit inițial, nu rămâne decât să te bucuri de rezultate!
4
1 +
Vieti Transformate
1 +
Cursuri și Workshopuri Finalizate
1 +
Ani de experienta

Ești gata să trecem la treabă pentru a-ți îndeplini toate dorințele și a-ți îmbunătăți viața?

Life coaching: la ce să te aștepți

Fie că ai mai încercat să lucrezi cu alți coachi sau este prima dată când vrei să încerci un astfel de program, trebuie să știi că vom lucra practic, aplicat pe problemele cu care te confrunți. 

Vom avea o relație deschisă, bazată pe comunicare sinceră și îți voi oferi toate informațiile și instrumentele de care dispun pentru a fi, în fiecare zi, un pas mai aproape de îndeplinirea obiectivelor tale.

Cu toate acestea, să îți îmbunătățești calitatea vieții depinde în primul rând de tine, așa că trebuie să fii deschis să primești feedback și, mai ales, să lucrezi cu tine zi de zi pentru a vedea rezultate. 

Nu vom sta la povești, ci mai degrabă vom identifica rapid problemele și provocările cu care te confrunți, pentru a veni cu soluții concrete, pe care le poți pune în practică imediat. 

Așa cum un profesor te ghidează, la școală, pas cu pas până descoperi care este rezolvarea unui exercițiu, și eu îți voi fi alături pe tot parcursul acestui proces pentru a vedea împreună cum evoluezi, unde este necesar să mai lucrezi și ce dificultăți întâmpini pe parcurs.

Mă voi asigura la fiecare ședință că respecți planul pe care îl stabilim împreună, pentru că este nevoie de exercițiu și practică pentru a-ți transforma viața, iar asta necesită timp și dedicare din partea ta.

Singura ta competiție ești tu

Adesea, în procesul nostru de transformare, tindem să fim descurajați pentru că îi considerăm pe ceilalți mai buni decât noi, pentru că ni se pare că nu suntem apreciați suficient de către cei din jur sau chiar că nu merităm să fim fericiți.

În acest fel, nu facem decât să ne sabotăm singuri și să ne îndepărtăm de la traseul spre atingerea obiectivelor pe care ni le-am propus.

Prin ședințele de life coaching, vei descoperi cum să reprioritizezi lucrurile în viața ta, cum să îți îmbunătățești stima de sine și să te folosești de toate aptitudinile pe care le ai pentru a ajunge acolo unde îți dorești: în fiecare zi, o versiune mai bună a ta, care să se bucure cu adevărat de viață.

Ghid Dezvoltare Personală

Totul despre narcisim

Narcisismul este caracterizat de părerea excesiv de bună față de propria persoană, de dorințe exagerate de admirație și validare, alături…

Manipularea și consecințele ei

Există “şapte săgeţi negre” ale Sinelui, care influenţează întregul psihic, dând formă emoţiilor aspectelor fizice, mentale şi spirituale ale personalităţii:…

Activitatea fizică este o echilibrare perfectă a organismului

Activitatea fizică nu înseamnă doar un corp tonifiat și gata de etalat în costumul de baie, ci o echilibrare perfectă…

Întrebări frecvente

Ședințele de life coaching sunt menite să te ajute să îmbunătățești orice aspect al vieții tale. De la relația cu tine însuți la cea cu familia, prietenii, partenerul sau colegii de muncă. Life coachingul e ideal și pentru a deveni mai productiv și a-ți îmbunătăți performanța profesională, pentru a depăși tulburări precum depresia și anxietatea sau pur și simplu pentru a înlocui obiceiurile nesănătoase cu unele benefice. 

În funcție de obiectivele tale și de parcursul pe care îl vei avea odată ce lucrăm împreună, putem stabili de câte sesiuni ai nevoie. Însă ține minte: nu există un număr maxim de ședințe, pentru că life coachingul este menit să te ajute în orice aspect al vieții tale, oricând.

Stabilim împreună o primă ședință în care să ne cunoaștem, să discutăm despre situația ta actuală și care sunt obiectivele pe care le ai. Apoi, în funcție de acestea, vom crea un plan personalizat pe nevoile tale, în funcție și de disponibilitatea ta.

Fiecare dintre noi poate citi și se poate documenta despre cum își poate îmbunătăți viața, însă câți dintre noi pun în practică toate acele informații? Abordarea pe care o am este total diferită, este bazată doar pe tactici cu aplicabilitate imediată, pentru că numai așa poți obține rezultate, trecând imediat la acțiune.